Veelgestelde Vragen

Levertijd

Ons streven is om jouw customized sneakers binnen 14 werkdagen te versturen. Echter zijn wij afhankelijk van de vervoerder waardoor het kan zijn dat uw bestelling vertraging oploopt. Houdt er rekening mee dat dit vaker kan voorkomen rond feestdagen.

Bij het plaatsten van een bestelling boven de €5,- krijg je standaard een track & trace.

* Deze wordt automatisch naar het door jouw opgegeven e-mailadres verstuurd door de door ons gekozen vervoerder, DHL of PostNL. Het kan zijn dat deze e-mail in de SPAM box terecht komt.

Heb je geen track & trace ontvangen? Neem dan contact op via ons contact formulier, Instagram @customsneaker.nl of via onze e-mail info@customsneaker.nl.

 

* Veters worden niet standaard verzonden met track & tracé

Betaalmogelijkheden

CustomSneaker werkt met het beveiligd internet betaalsysteem van Mollie om de betaling van een bestelling te verwerken. Alle betalingen worden gedaan in een beveiligde omgeving. Op de webshop van CustomSneaker kun je betalen met iDEAL, SOFORT, PayPal en BankTransfer.

iDEAL en PayPal worden na betaling gelijk gemarkeerd als betaald.

SOFORT en BankTransfer duurt 1-2 werkdagen voordat de betaling compleet is door het gebruik van buitenlandse banken.

Zodra de betaling voldaan is, wordt automatisch de bestelling aangemaakt en gaan wij aan de slag! Zo krijgt u uw customized sneakers het snelste in huis.

Jazeker! Bij het betalen van je bestelling wordt de betaling altijd betaald in euro’s. Als de munteenheid in jouw land USD is, dan worden er USD van jouw rekening afgeschreven! Dit gebeurt allemaal automatisch.

Verzenden

CustomSneaker maakt gebruik van wereldwijde verzending! Dit betekent dat je overal in de wereld een bestelling kan plaatsen en je schoenen bij jou thuis worden afgeleverd!

De verzendkosten zijn afhankelijk van de waarde van de bestelling en land van bestemming. Voor Nederlandse bestellingen geldt:

€0-75 = €5,95 verzendkosten (met Track & Trace)

+ €75 = Gratis verzending binnen Nederland (met Track & Trace)

België:

€13,00 verzendkosten. Bij verzending krijg je een Track en Trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Aangetekend verzenden is mogelijk. De kosten voor aangetekend verzenden is €17,50.

Europa

€13,00 verzendkosten. Bij verzending krijg je een Track en Trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Aangetekend verzenden is mogelijk. De kosten voor aangetekend verzenden is €17,50.

De rest van de wereld

€25,00 verzendkosten. Bij verzending krijg je een Track en Trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Aangetekend verzenden is mogelijk. De kosten voor aangetekend verzenden is €35.

 

*Alle custom sneakers worden met track en trace verzonden mits beide partijen akkoord gaan met aangetekend versturen.

**CustomSneaker is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens de verzending beschadigd of verloren raken.

Onze vaste vervoerders zijn DHL en PostNL. De meeste bestellingen worden verzonden met PostNL. Ook voor internationale verzendingen maken wij gebruik van PostNL. Zij maken op hun beurt gebruik van vervoerders in het land van aankomst. In de meeste gevallen kunnen wij zien welke vervoerder in het land van aankomst het pakket heeft aangenomen en zal bezorgen. Dit is pas te zien op het moment dat het pakket ook daadwerkelijk in handen is van dit bedrijf.

Create your own

CustomSneaker kan elk idee uitwerken zolang de schoenen van leer zijn. CustomSneaker maakt gebruik van de beste kwaliteit producten beschikbaar voor het customizen van sneakers.

Door het gebruik van de beste producten beschikbaar zijn er oneindig veel mogelijkheden. Heb je een eigen idee? Bekijk dan onze create your own!

Je kunt bij CustomSneaker je eigen idee laten uitwerken. Onder ‘Create Your Own’ vind je een formulier waarbij je aan kunt geven wat je zou willen. Stuur een foto mee van wat je precies wilt zodat het in een keer duidelijk is wat je precies wilt. Zo kunnen wij je gelijk vertellen wat je idee zou kosten.

Dat verschilt heel erg per design. Hoe langer wij bezig zijn met het maken van jouw idee, hoe duurder het zou worden. Een kleine maatstaaf voor als je een idee in wilt zenden:

- Voor het kleuren van bijvoorbeeld alleen het Nike logo, dan zijn de prijzen vanaf 175 euro.

- Als je een cartoon figuur op je schoen zou willen laten maken dan is de prijs voor een makkelijk cartoon vanaf 300 euro.

- Als je een portrait wilt, van bijvoorbeeld je favoriete artiest, dan zijn de prijzen vanaf 750 euro.

Retouren

Enkele custom sneakers zijn direct uit voorraad leverbaar maar in de meeste gevallen maken wij een custom sneaker speciaal voor jou op aanvraag in de door jou gewenste maat. Mocht je twijfelen over het bestellen van een custom sneaker omdat retourneren niet mogelijk, is er altijd de mogelijkheid om bij jou in de buurt schoenen te passen om op deze manier zeker te zijn van je maat.

Bestellingen kunnen geretourneerd worden mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan:

 De bestelde artikelen dienen in originele staat te zijn, ongeopend en ongebruikt.

 De bestelling moet binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

 Als je een bestelling wilt retourneren moet dit kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar Info@CustomSneaker.nl. Je ontvangt dan een blad voor retournering dat mee moet worden gestuurd met de retouren.

 De verzendkosten die gemaakt worden bij het retourneren zijn voor rekening van de klant.

 Als de retournering is ontvangen zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren.

 

*CustomSneaker is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens retour verzending beschadigd of verloren raken.

*Custom sneakers hebben andere retourvoorwaarden.

Contact

Social media:

Wij zijn bereikbaar via Instagram: @CustomSneaker.nl, klik hier om naar de pagina te navigeren.

Wij zijn bereikbaar via Facebook, Klik hier om naar de pagina te navigeren.

E-mail:

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website. Klik hier om naar de pagina te navigeren.

Wij zijn bereikbaar via e-mail: Info@CustomSneaker.nl.