Custom kicks, Custom sneaker, Moos, moos van 14, mr moz, sneaker custom, sneakers -

Moos (14) customizet sneakers en heeft een wachtrij van klanten

Moos van 14 jaar oud wordt ook wel "Mr. Mozartist" genoemd. Hij staat bekend om zijn unieke sneakers waar mensen gek op zijn. Moos zit op het mediacollege, in de derde klas van het vmbo. Zodra hij uit school komt, komt het schetsblok direct tevoorschijn. Moos is erg creatief, zijn fantasie brengt hem op nieuwe ideeën voor designs. 

Annet Sabandar, Moos zijn moeder, heeft een foto gepost van de unieke schoenen op LinkedIn. Deze foto heeft meer dan 520.000 mensen bereikt waarna de likes, reacties en bestellingen maar binnen kwamen. Moos zijn instagrampagina ontplofte. Zijn moeder kreeg meerdere mails binnen van mensen die custom sneakers wilde kopen voor hun eigen kinderen. Moos kon al deze vraag niet aan, waarna Moos met zijn moeder de rem erop hebben gezet.

Wachtrij en alternatief

Tot aan half Juni heeft Moos elf bestellingen staan, daarna is er een wachtlijst. Moos werkt alleen in het weekend aangezien school gewoon voor gaat. De schoenen worden opgestuurd naar Moos of aan de moeder van Moos gegeven. Moos is gemiddeld één tot drie dagen bezig met het customizen. De klanten kunnen kiezen uit een thema, zoals Fortnite of een bepaalde kleur. Daarnaast zijn de klanten ook vrij om een eigen ontwerp in te sturen. Van de opbrengsten koopt Moos nieuwe spullen waarmee hij nog beter kan worden. Hij gaat zich binnenkort inschrijven als "Mr. Moz" bij de kamer van koophandel.

Sneller alternatief

Dit mooie inspirerende verhaal brengt de hype om custom sneakers alleen maar naar het volgende level. Binnenkort wilt iedereen met unieke schoenen rondlopen. Bij Moos staat er een wachtrij, bij Customsneakers.nl nog niet. Bij ons is er de keuze uit verschillende designs ontwikkeld door ons eigen team, ook is er de mogelijkheid om een eigen ontwerp op te sturen.

Wees er snel bij, want op = op.

 

Redactie Customsneaker.nl